ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλώτσησε την ευκαιρία, συγκέντρωση στο στόχο

Η ευκαιρία που της δόθηκε για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την έξοδο στην Ευρώπη, έκανε φτερά για την Ομόνοια. Την κλότσησε με την εμφάνισή της απέναντι στην ΑΕΚ και πάλι καλά που πήρε και τον ένα βαθμό. Που ξέρεις, μπορεί να είναι κι αυτός που θα χαρίσει στην ομάδα μας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί σε άλλο ένα σημαντικό ραντεβού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Η εμφάνιση ήταν κάκιστη, μια από τις χειρότερες φετινές. Και το ερώτημα που απασχολεί όλους είναι, γιατί σε τέτοιας σημασίας ματς η ομάδα να μην μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, να κάνει το παραπάνω βήμα.

Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία, αφού είναι στα καθήκοντά της να δίνει λύση σε τέτοιας φύσης προβλήματα. Το ματς με την ΑΕΛ όμως, ανήκει στην ιστορία και η Ομόνοια θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Ξεπροβάλλει το ντέρμπι με τον Αποέλ και θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να ρεφάρει για το ατυχές αποτέλεσμα του Σαββάτου.

Η ομάδα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό πρέπει να απασχολεί όλους και όχι αν έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να πάρει κανένα από κάτω αυτό το γεγονός, αλλά να τους πεισμώσει για τη συνέχεια.

Αρχειο