Daily News ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκινος συναγερμός στο Ηλίας Πούλλος!

Η ανάπαυλα λόγω του διαλείμματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων έχει πλέων παρέλθει. Η ζωή στο Ηλίας Πούλλος έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Σίγουρα δεν έχουν επιστρέψει ακόμα όλοι οι ποδοσφαιριστές (για παράδειγμα ο Καρλίτος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και αύριο) την ίδια στιγμή που ο Μιλόγιεβιτς έχει αρχίζει να διαμορφώνει το πλάνο το το επόμενο παιχνίδι (το απόγευμα της Κυριακής 3/4) απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πρόβλημα για τον Σέρβο, είναι οι μαζεμένες απουσίες στον άξονα αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Υπενθυμίζουμε ότι Μαργκάσα, Οικονομίδης και Χαφέζ είναι οι σίγουροι απόντες αφού κουβαλούν τιμωρίες από κάρτες.

Από την στιγμή που Χαφέζ και Μαργκάσα είναι εκτός, το πρόβλημα πρώτιστα σε ποιον θα εμπιστευτεί την θέση αυτή (του αριστερού μπακ δηλαδή) ο προπονητής. Την στιγμή μάλιστα που στον χώρο αυτό θα κινούνται είτε ο Τέτε είτε ο Τρισκόφκσι, που ξεχωρίζουν για την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα τους. Μια πρώτη επιλογή είναι να πάει ο Ράμος αριστερό μπακ. Μια δεύτερη να πάει ο Καρλίτος και να αγωνιστεί ο Μάριος Δημητρίου δεξιά… Όπως και να ‘χει το πράγμα το ρίσκο για τον Σέρβο θα είναι τεράστιο. Να μην ξεχνάμε ότι δεν θα έχει και τον Καρλίτος στις προπονήσεις, πριν από την ερχόμενη Πέμπτη…

Έπειτα είναι και η (νέα) τρύπα στον άξονα. Δεν είναι λίγο πράγμα να χάνεις ταυτόχρονα τους δύο ανασταλτικούς σου μέσους. Εδώ η κατάσταση θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα αγωνιστικά δεδομένα για τον Φλορέσκου. Αν ο Ρουμάνος είναι έτοιμος, τότε θα αποτελέσει το δίδυμο στον άξονα μαζί με τον Γεράσιμο Φυλακτού. Αν όχι πιθανότατα να δούμε ξανά τον Όσρουλιτς σε ένα ρόλο που δεν του πάει καθόλου. Σίγουρα αναμένεται ότι η επιστροφή του Νούνο Ασίς θα δώσει στον Μιλόγιεβιτς μια έξτρα επιλογή, με τον αρχηγό  να αναλαμβάνει την ευθύνη να ηγηθεί της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Την ίδια στιγμή και ο Μπεμπέ, αναμένεται να είναι πιο έτοιμος με την ελπίδα να μπορέσει και αυτός να προσφέρει κάποια λύση σε κάποιο στάδιο του παιχνιδιού.

Η τριπλέτα στην επίθεση θα είναι η ίδια, με τους Σιέρινταν, Σκέμπρι και Κιρμ, να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της επιθετικής δραστηριότητας της ομάδας. Σε αυτούς κύρια θα βασιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στην προσπάθεια της να παραβιάσει την εστία του Τόνιο. Η κατάσταση που Μπατιμπαγκά αξιολογείται ακόμα. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται απομακρυσμένο να ξεκινήσει τον αγώνα ο Βέλγος…

Τέλος να μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί και νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την μεθεπόμενη Τετάρτη 6/4, αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου. Ο καθένας αντιλαμβάνεται πλήρως ότι μπαίνουμε σε ένα δεκαήμερο φωτιά.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση των στόχων μας. Αναμένεται από άπαντες συγκέντρωση, στοχοπροσύλωση και στρατιωτική πειθαρχία. Δεν λέμε ότι θα κριθούν τα πάντα τις επόμενες δέκα ημέρες. Αυτό που ισχυριζόμαστε είναι ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε όσα περισσότερα οφέλη μπορούμε από τα δύο παιχνίδια!

Αρχειο