ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Κούμας: “Η σχέση μου με τον Αβέρωφ είναι αδελφική”.

Συνέντευξη στο IN Business Ιουνίου έχει παραχωρήσει ο Γιώργος Κούμας.

Απαντά σε μία σειρά από θέματα τα οποία μας έχουν απασχολήσει ως ιστοσελίδα κατά καιρούς. Μιλά για τον Αβέρωφ, για τα τηλεοπτικά και την Cyta , για την UEFA και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όπως φαίνεται από ανάρτηση του IN Business από τα όσα λέει o Κούμας επιβεβαιώνεται η θέση μας ότι είναι ο ισχυρός άνδρας του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σημειώνει το IN Business:

“Βέβαια, το πιο ενδιαφέρον μέρος της συνέντευξης αφορά προφανώς στα του ποδοσφαίρου με τον κ. Κούμα να σχολιάζει πως πλείστα σωματεία κάνουν λανθασμένη οικονομική διαχείριση, εξ’ ου και η ΚΟΠ αποφάσισε να τα στηρίξει με συγκεκριμένους τρόπους, όπως για παράδειγμα την πληρωμή των διαιτητών και όχι δίδοντας τους απευθείας τα λεφτά. Ερωτηθείς πάντως αν ενδιαφέρεται για την προεδρία της ΚΟΠ, απαντά πυθιακά λέγοντας πως τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και όχι οι καρέκλες. Όσον αφορά το καυτό θέμα των κόκκινων φακέλων και των στημένων αγώνων, σημειώνει πως λόγω και της κρίσης, το κυπριακό ποδόσφαιρο έγινε στόχος του κάθε τυχοδιώκτη, είτε Κύπριου είτε ξένου. Πάντως, εκφράζει την πεποίθηση πως με τα μέτρα που λήφθηκαν είχαν αρκετά θετικό αποτέλεσμα αν και ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. “

Διαβάστε την ανάρτηση του IN Business εδώ.

Σχετικά βέβαια με τον Γιώργο Κούμα είναι και τα όσα κατάγγειλε ο Μάριος Παναγή χθες.

 

Αρχειο