ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά από την αρχή…

Η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου, ενός νέου προπονητή, σε συνδυασμό με τα χάλια που παρουσίασε την τρέχουσα σεζόν η ομάδα, έχει ως αποτέλεσμα το νέο ξήλωμα και την δημιουργία ομάδας από την αρχή. Άλλωστε, η κάκιστη παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών υποχρεώνει τον Κύπριο τεχνικό στην αναδόμηση του ρόστερ.

Κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο σκηνικό. Αναπόφευκτα θα έλεγε κανείς αφού οι επιλογές που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι αποδείχθηκαν πως δεν ήταν οι κατάλληλες. Παρόλο που οι πλείστοι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα περίοδο, η διοίκηση θα υποχρεωθεί να συζητήσει τη λύση της συνεργασίας της με πολλούς απ’ αυτούς.
Δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μια μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια, ήταν αρνητικοί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και δεν έπεισαν ότι είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας με το τριφύλλι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει παίκτες – νικητές. Δυνατούς, με εξαιρετική φυσική κατάσταση, να διψούν για μπάλα και να τα δίνουν όλα για την ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο πως, η προσθήκη ικανών ποδοσφαιριστών θα καθορίσει και την πορεία της Ομόνοιας τη νέα περίοδο. Βάσει της εικόνας που παρουσίασε ο Χριστοδούλου προηγουμένως, εκφράζεται η πίστη πως αυτό θα κάνει και θα πετύχει και στην Ομόνοια. Θα εντοπίσει δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να οδηγήσουν και πάλι την Ομόνοια ψηλά και κάποια στιγμή στην κορυφή.

Ο 49χρονος προπονητής γνωρίζει τι εστί Ομόνοια, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κόσμου. Στόχος του είναι όπως ανταποκριθεί στον μέγιστο βαθμός αφού γνωρίζει ότι, επιτυχία της Ομόνοιας θα αυξήσει κατά πολύ και τις δικές του μετοχές.

Υπάρχει η άνεση χρόνου για τη στελέχωση της ομάδας με ικανούς ποδοσφαιριστές, πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου. Ο Πάμπος ξέρει τι θέλει και που θα χτυπήσει. Απομένει να του βγουν οι πλείστες μετεγγραφές και τότε η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο αύριο.

Αρχειο