ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τις προτεραιότητες

Τα χρονικά περιθώρια για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την προτεραιότητα για τον Πάμπο Χριστοδούλου άρχισαν να εξαντλούνται. Μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες εάν δεν δώσουν θετική απάντηση, μετά και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες, τότε ο τεχνικός της Ομόνοιας μη έχοντας άλλη επιλογή θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε, έχει κάνει μια λίστα από επιλογές για κάθε θέση και θα κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή που ακολουθεί.

Ο Ρούι Πέδρο για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Πιτ Φελτχούιζεν για τον «άσο», ο Τζαϊλσον Αραούχο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Καλίφα Σανκαρέ για το κέντρο της άμυνας, είναι περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που προκρίθηκαν και αποτελούν προτεραιότητα. Εφόσον δεν απαντήσουν άμεσα, παρόλο που το τελευταίο διάστημα το παλεύουν στην Ομόνοια, τότε αστραπιαία θα γίνει κίνηση για να αποσπάσει την υπογραφή άλλων υποψήφιων ποδοσφαιριστών.

Αυτό θα γίνει υποχρεωτικά αφού όπως επισημάναμε, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ενώ η Ομόνοια δεν έχει την δυνατότητα να ξεφύγει από τον αρχικό προϋπολογισμό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει η υπέρβαση, όμως και πάλι μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου το έκανε ξεκάθαρο και στον πρόεδρο ότι, μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι προπονήσεις (και όχι στις 26 που θα γίνει αρχή με τα εργομετρικά), θα επιδιώξει να έχει συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Ακολούθως, θα κινηθεί για άλλες 1-2 μετεγγραφές, που θα «κλείσουν» το έμψυχο δυναμικό για τη νέα σεζόν. Με αυτό τον τρόπο θα δουλέψει για να «χτίσει» τη νέα Ομόνοια, που θα είναι μια εντελώς νέα ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο να αποκτήσει ομοιογένεια και να βγάλει στο γήπεδο αυτά που επιθυμεί ο προπονητής.

Αρχειο