ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές, που θα κάνουν τη διαφορά

Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια τρέχει. Καθημερινά γίνονται ενέργειες, με στόχο να παρουσιαστεί ενισχυμένη και δυνατή η ομάδα της νέα περίοδο, να ξεχαστεί το συντομότερο τη φετινή αλλά και αυτές των τελευταίων χρόνων. Η Ομάδα Προγραμματισμού σχεδόν καθημερινά συζητά, αναλύει και ψάχνει. Μετεγγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί, έχουν γίνει κρούσεις σε ποδοσφαιριστές και την κατάλληλη στιγμή θα ενεργήσουν από πλευράς Ομόνοιας για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Το πλάνο, πλέον, είναι ξεκάθαρο: θα γίνουν περιορισμένες κινήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι ποιότητας, ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Επιλογές που θα μπουν άμεσα στην ενδεκάδα, ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους, αυτούς που θα διατηρηθούν από το υφιστάμενο ρόστερ, να δημιουργήσουν ένα ικανό σύνολο να σπρώξει την Ομόνοια σε πρωταγωνιστική πορεία.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, δεν μπορεί οι μετεγγραφές που θα γίνουν να ξεπεράσουν τις δέκα. Θα είναι 6-7 που θα προορίζονται ως βασικοί και άντε 1-2 για να δώσουν βάθος στο ρόστερ. Ο αριθμός των μετεγγραφών στο τέλος θα κριθεί και από τις αποχωρήσεις. Αναλόγως με ποιους από τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ και διατηρούν συμβόλαιο, θα μπορέσει η Ομόνοια να τερματίσει τη συνεργασία της.

Οι εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν περί τα μέσα Μαΐου και έπειτα, όταν η σεζόν θα φθάνει στο τέλος της και η Ομόνοια θα είναι σε θέση να λύσει συμβόλαια αλλά και να συνάψει συνεργασία με ποδοσφαιριστές.

Αρχειο