ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mε τα καλά της και τα κακά της

Αυτό που συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα, δεν έχει προηγούμενο. Αμάν προγραμματισμός στην ΚΟΠ! Το γεγονός ότι, μια βδομάδα παίζεται πρωτάθλημα και δυο διακόπτεται, είναι μοναδικό. Διακόπηκε το πρωτάθλημα για να παίξουν σούπερ καπ! Ακόμη, αυτό που γίνεται με την απόφαση να παραχωρείται άδεια για αναβολή αγώνων των Ευρωπαίων, είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσει. Μόνο στην Κύπρο παρατηρείται αυτό το φαινόμενο.

Η κατάσταση αυτή δεν αφήνει τις ομάδες να βρουν ρυθμό και πόσο μάλλον την Ομόνοια, που είναι μια νέα ομάδα και θέλει παιχνίδια για να… ρολάρει. Τώρα, αφού αυτά είναι τα δεδομένα, η Ομόνοια καλείται να τα διαχειριστεί αναλόγως και να μην την επηρεάσουν. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως, η τακτική του προπονητή είναι να μην δίνει φιλικό ματς η Ομόνοιας σε περίοδο διακοπής και αρκείται σε οικογενειακό δίτερμα. Ίσως να μην είναι και η καλύτερη τακτική, γιατί άλλο ματς έστω και φιλικό, με την ένταση να είναι πολύ μεγαλύτερη, κι άλλο ένα δίτερμα μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας.

Από την άλλη, η διακοπή τη δεδομένη στιγμή προσφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα, να ετοιμαστούν και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, εκτός απροόπτου ο Ολίβα θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό διαθέσιμο.

Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον βοηθό του Μαριάνι, βρίσκονται στην Ισπανία για ανανέωση του διπλώματός τους. Την ευθύνη των προπονήσεων έχει ο Ρομά Κουνιγιέρα, ο γυμναστής της ομάδας. Προπονητής και βοηθός επιστρέφουν αύριο και θα είναι στην προπόνηση την Παρασκευή, ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς, Παναγή, Κούσουλος, Χριστοφή και Ραμίρες.

Αρχειο