ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαργκάσα, για πάντα τριφυλλάρα!

Στην Ομόνοια μέχρι τα 35 του χρόνια θα είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπριοποιημένος Πορτογάλος μεσοαμυντικός συμφώνησε σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο 32χρονος σήμερα Μαργκάσα, διατηρούσε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, ενώ μετά την χθεσινή εξέλιξη θα είναι στην Ομόνοια για άλλα τρία συνολικά χρόνια. Ο Μαργκάσα είναι ήδη στην ομάδα μας για έξι χρόνια και θα φθάσει τα εννιά. 

Ο ποδοσφαιριστής, που στην περσινή σεζόν ήταν ο αρχηγός της ομάδας, βρέθηκε χθες βράδυ στη συνάντηση στη Λεμεσό, στο «Neo Fiesta», χειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συνέχιση της συνεργασίας του με την Ομόνοια, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

«Το μόνο που θέλω είναι, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλους εσάς που με αγαπάτε. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η Ομόνοια για μένα και τι νιώθω γι’ αυτή την ομάδα. Θα είμαστε εδώ για χρόνια, ενωμένοι για να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Σας ευχαριστώ», ήταν η δήλωσή του.
Ως γνωστόν, Ομόνοια και ποδοσφαιριστής απέρριψαν πρόταση του Πανιωνίου.

Αρχειο