ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδρέας Δημητρίου:”Μας περιμένει σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα”

Δηλώσεις στον Άστρα 92,8  παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου:

 Για την έναρξη της νέας σεζόν… “Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και οι πράξεις να μιλήσουν για εμάς. Ο κόσμος θέλουμε να είναι αισιόδοξος όμως όλοι μας να είμαστε προσγειωμένοι. Πιστεύουμε ότι γίνεται μια καλή αρχή και μπαίνουν καλές βάσεις. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι σημείο αναφοράς είναι η επένδυση που γίνεται από την Ομόνοια ποδόσφαιρο σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υποδομές. Ήδη έχει αυξηθεί αισθητά ο αριθμός επαγγελματιών που εργοδοτούνται σε σχέση με το παρελθόν. Αυτή είναι μία σεζόν που πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και όπως προστάζει η ιστορία μας. Μας περιμένει σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα”.

Για τον Ντίαζ και Χουάν Αλμπίν.. “Καλύπτουμε τη σημαντική θέση του επιτελικού μέσου. Στόχος είναι πέρα από την ποιότητα το ρόστερ να έχει ταλέντο, εμπειρίες και βάθος. Για αυτό το βάθος θα αποκτήσουμε με προσθήκες παικτών καταλόγου β’, νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτική. Να αναμένει ο κόσμος προσθήκες ποδοσφαιριστών Κ22’. Απομένουν κάποια διαδικαστικά για κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα ανακοινώσουμε. Δεν θα κλείσουμε ενδεχόμενο προσθηκών από τώρα αλλά θα αφήσουμε ανοικτό παράθυρο μέχρι το τέλος Αυγούστου”.

Για Μάρκο Μότα… “Θα ζητήσουμε στον κόσμο να κάνει λίγο υπομονή για θέματα προγραμματισμού και να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις από την εταιρεία…”

Για Μαργκάσα… “Παραχωρήθηκε άδεια στον Ρενάτο Μαργκάσα για να βρει όμαδα και να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων και έχουν έρθει κάποιες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Είναι θέμα του ποδοφαιριστή πως θα τις διαχειριστεί”.

Για τους παίκτες που θα ενσωματωθούν… “Ο Γκαφούρ θα φτάσει στην Κύπρο αύριο. Ο Ζίβετς και Αλμπίν αναμένονται εντός εβδομάδας στην Κύπρο”.

ΠΗΓΗ

Αρχειο