ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΥΡΑ 9:”Μαθητικό Season Ticket στην βόρεια ΜΟΝΟ 100 ευρώ”

Με ανάρτηση στον επίσημο της λογαριασμό στο Facebook, η ΘΥΡΑ 9 δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στον κεντρικό σύνδεσμο:

Αναλυτικά:

«Επικοινωνούμε με τον περήφανο κόσμο μας για να ενημερώσουμε για την πολύ σημαντική εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στον κεντρικό μας σύνδεσμο. Μια εκδήλωση τόσο σημαντική για εμάς όσο και για όλο τον πράσινο λαό.

Την Τετάρτη λοιπόν από τις 18:00 στον κεντρικό όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρίσκεται εκεί με αρκετές εκπλήξεις. Σημαντικότερο γεγονός η πώληση Μαθητικού season ticket για την βόρεια κερκίδα στην τιμή των 100 ευρώ και ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη μέρα. Μια κίνηση που δίνει σε όλους μας τους μαθητές, στρατιώτες και φοιτητές την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, βοηθώντας έτσι οικονομικά την ομάδα και εξασφαλίζοντας θέση για το πέταλο από τα τώρα. Το συνεργείο που θα στηθεί στον Κεντρικό την Τετάρτη θα εκδίδει και κανονικά season tickets της Βόρειας στην τιμή των 130 ευρώ αλλά και season ticket για όλες τις κερκίδες.

Ακόμη την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει και για πρώτη φορά παρουσίαση της πλατφόρμας OMONOIA PREMIUM. Στην συνέχεια θα έχουμε συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ αλλά και τον πρόεδρο για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας και ειδικά για την νέα χρονιά που μας έρχεται.

Το παρών τους θα δώσουν και παίχτες από την ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης στον σύνδεσμο θα υπάρχει φαγητό, ποτό, dj όπως και face painting για τους μικρούς μας φίλους. Καλούμε σύσσωμο τον πράσινο Λαό όπως κατακλύσει το οίκημα μας στην Παλλουριώτισσα για μια όμορφη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ νύχτα κάνοντας έτσι την αρχή για την αντεπίθεση σε όλους τους τομείς.

Να μην λείπει κάνεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ».

Αρχειο