ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάχη» στο Δ.Σ. για το μέλλον του Πέτεφ

Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας. Μια συνεδρία κρίνεται σημαντική από τη στιγμή που αναμένεται να τεθεί από μέλη θέμα τεχνικής ηγεσίας. Θα πρέπει να τονιστεί πως εντός της διοίκησης υπάρχουν δυο τάσεις, αυτοί που δεν επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας με τον Πέτεφ και αυτοί που στηρίζουν τον Βούλγαρο και συμμερίζονται την άποψη που εξέφρασε χθες η Θύρα 9 ότι, για το μέλλον του προπονητή θα πρέπει να αποφασίσει η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί μέσα Απριλίου στη Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Όσον αφορά αυτούς που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να φύγει άμεσα ο Πέτεφ, η απογοήτευση τους έγινε εντονότερη μετά τη νέα ήττα της ομάδας αλλά πολύ περισσότερο για τις τοποθετήσεις του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου.

Απέναντί τους θα βρουν αυτούς που δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη και αντιλαμβάνεται ο καθένας τι έχει να γίνει. Και το ερώτημα είναι, ποιοι τελικά θα επικρατήσουν; Για να δούμε…

Όπως είναι διαμορφωμένο τώρα το σκηνικό, το μέλλον του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας κρίνεται αβέβαιο. Ο Βούλγαρος τεχνικός με την έλευσή του υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει και το έκανε ξεκάθαρο προχθές. «Δεν κάνω σκέψη να αποχωρήσω, δεν έχω φταίξιμο γι’ αυτή την κατάσταση. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Ένα πλοίο όταν έχει ξεκινήσει να βουλιάζει, αυτός που το ελέγχει φεύγει τελευταίος», είπε χαρακτηριστικά.

Αρχειο