ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με υπευθυνότητα η επόμενη μέρα

Η σεζόν κλείνει άδοξα για την Ομόνοια, παρόλο που ακόμη διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την 4η θέση και την έξοδό της στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι μόνο μαθηματικές αφού κανείς δεν δείχνει να το πιστεύει, με τέτοια χάλια που παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι της η ομάδα.

Μια σεζόν που άρχισε εφιαλτικά, με τον αποκλεισμό από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θυμάστε, τότε ο Νταμπίζας θέλησε την αμέσως επόμενη μέρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θέλοντας να απαλύνει την απογοήτευση του κόσμου, είπε για το πρότζεκτ ότι θέλει πίστωση και την διοίκηση να τον ακολουθεί πιστά.

Το ίδιο έγινε και στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν η ομάδα δεν έπειθε, έχασε βαθμούς από ομάδες που υποβιβάστηκαν ή παλεύουν σήμερα για την παραμονή τους. Κάποιες επιτυχίες επί μικρομεσαίων ομάδων έδωσαν ελπίδα, όταν όμως η Ομόνοια κλήθηκε να δώσει ματς – ντέρμπι, με αντιπάλους που φάνηκε να είναι πολύ καλύτεροι σε ποιότητα, δέχθηκαν συνεχόμενα χαστούκια και έβγαλε την γύμνια της. Τον κακό σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι, αφού ο Νταμπίζας απέτυχε σχεδόν σε όλες τις επιλογές του. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Η σεζόν σε δυο βδομάδες λαμβάνει τέλος. Εφιαλτική, τραγική, βασανιστική, όπως θέλετε πέστε το. Αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη μέρα. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα από όλους και πρωτίστως από την διοίκηση.

Η πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Οι ελπίδες για την αλλαγή εναποτίθενται στον Κύπριο τεχνικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφεθεί να δουλέψει σωστά, επαγγελματικά όπως απέδειξε στο παρελθόν. Να στηριχθεί με κάθε τρόπο.

Ο κόσμος αναμένει πράξεις αφού μπούχτισε από λόγια και υποσχέσεις. Η Ομόνοια δεν έχει τα περιθώρια να μείνει άλλο στην μιζέρια. Πρέπει να επανέλθει άμεσα ως μεγάλη ομάδα, να θέσεις στόχο πρωταθλητισμού και να αλλάξει τη νοοτροπία της, που τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζει αυτή που επιβάλλεται να διακατέχει ένα μεγάλο σύλλογο, μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και δεκάδες τίτλους.

Αρχειο