ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι την «πρώτη» άλλες 2-3 μετεγγραφές

Σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι προπονήσεις, ήταν ο αρχικός στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου. Τρεις μέρες πριν την πιο πάνω ημερομηνία, υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες με το ρόστερ και η λογική λέει πως, μέσα σ’ αυτό το διάστημα η Ομόνοια θα κλείσει άλλες δυο με τρεις μετεγγραφές. 
Άλλωστε οι δυο θεωρούνται κλειστές, αυτές των Αραούχο και Γκονζάλες. Απομένει να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθούν. Ως γνωστόν ο πρώτος βρίσκεται στην Κύπρο, ενώ αναμένεται και ο δεύτερος. Εκτός απροόπτου αύριο, 1η Ιουλίου, να προκύψουν ανακοινώσεις. 

Μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, που είναι ορισμένη η πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» (18:30), ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες συμφωνίες και ανακοινώσεις. Λογικά θα κλείσει το κεφάλαιο τερματοφύλακας. 
Ο Ολλανδός Πιτ Φελτχούιζεν παραμένει ο νούμερο ένα στόχος και παρόλο που διαφάνηκε να κλείνει θετικά το θέμα, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Άλλωστε, υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση και εάν διαφανεί ότι δεν προχωρά με τον Φελτχούιζεν, αμέσως η Ομόνοια θα αποσπάσει την υπογραφή άλλου τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες μας, φέρουν τον Πάμπο Χριστοδούλου να είναι σε καλό δρόμο με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Ενδέχεται να είναι μια περίπτωση με την οποία θα υπάρξει θετική κατάληξη ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ακόμη, εντείνεται η προσπάθεια για ανασταλτικό και επιτελικό μέσο. Ίσως είναι δυο περιπτώσεις που θα κλείσουν στην πορεία, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να επιμένει σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά.

Αρχειο