ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ανάσα από πρωτοκλασάτο μέσο

Η περίπτωση Σάλεϊ μπορεί να άλλαξε τα σχέδια του Πάμπου Χριστοδούλου, ωστόσο παρουσιάζεται έτοιμος για άμεση κίνηση για μια από τις δυο θέσεις στην άμυνα. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να είναι μια ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με ανασταλτικό μέσο. Μάλιστα, φέρεται η περίπτωση αυτή να αφορά σε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, ικανό να κάνει την διαφορά. Ο Πάμπος δίνει έμφαση στην επιλογή του «κόφτη» και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Κύπριος τεχνικός «έψησε» συγκεκριμένο άσο και είναι θέμα χρόνου η Ομόνοια να αποσπάσει την υπογραφή του, να ανακοινώσει καταρχήν συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να έλθει άμεσα για εξετάσεις και υπογραφές. 

Το όνομά του για την ώρα διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για Πορτογάλο ανασταλτικό μέσο, χωρίς όμως αν επιβεβαιώνεται το οτιδήποτε. Απασχόλησε και Αργεντινός ποδοσφαιριστής, όμως η περίπτωσή του τελικά δεν προχώρησε.

Σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας να προκύψουν νέα, με ανακοίνωση από το σωματείο. Ο Πάμπος θέλει τον ποδοσφαιριστή μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ενδέχεται να μην προλάβει να «πετάξει» με την αποστολή και να το κάνει τις επόμενες μια – δυο μέρες, εφόσον η μετεγγραφή κλείσει μέσα στις προσεχείς ώρες.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα και ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα θελήσει ο Κύπριος τεχνικός να προσθέσει στο ρόστερ του. Ίσως και αυτή η περίπτωση να είναι θέμα ωρών να υλοποιηθεί.

Αρχειο