ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίκαελ Ποτέ: “Σιγά-σιγά θα αγωνίζομαι όπως και πριν”

Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του στην κάμερα του Balla, ο Αφρικανός εξηγεί γιατί έχει μείνει πίσω σε απόδοση, δίνοντας και την υπόσχεση του ότι θα επιστρέψει στον παλιό του εαυτό!

Οι δηλώσεις του Ποτέ στο Balla

Ήταν ένα μαχητικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, την ΑΕΚ και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές γίνονται αυτά, δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα είναι δύσκολο για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά αν αγωνιζόμαστε έτσι είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Μερικές φορές είνα έτσι, δεν παίζαμε μόνοι μας στο γήπεδο, αλλά με μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ και ελπίζουμε τις επόμενες φορές να μην είναι το ίδιο.

Για το τελευταίο δεκάλεπτο: Είναι αυτό που είπα και πριν, το παλέψαμε αρκετά, ήταν δύσκολο, είχαμε και την Τετάρτη παιχνίδι, δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι και χάσαμε δύο βαθμούς.

Ο κάθε βαθμός για εμάς είναι σημαντικός, σίγουρα πάντα θέλουμε τους 3 βαθμούς. Ο κόσμος περιμένει πολλά απ’ εμένα, ήρθα πίσω και είμαι καλύτερος, σιγά-σιγά θα μπορέσω να αγωνίζομαι όπως πριν, τώρα είμαι πίσω.

Το ματς με τον Απόλλων, ήταν μία πολύ κακή στιγμή γα εμένα αλλά και για αρκετό κόσμο που με ήθελε εδώ. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο, μου στοίχισε γιατί ήμουν σε πολύ καλή φάση, τώρα είμαι εδώ και θα επιστρέψω πίσω σιγά-σιγά.

Αρχειο