ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνη της θα το περάσει κι αυτό…

“Μόνος μου το πέρασα κι αυτό», είναι ο τίτλος τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, που ταιριάζει γάντι στην προσπάθεια που θα καταβάλει αύριο η ομάδα της Ομόνοιας. Μόνη της θα το περάσει κι αυτό. Απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο χωρίς κόσμο. Δεν την φτάνουν τα αγωνιστικά προβλήματα, θα πάει μόνη της σε μια δύσκολη μάχη από την οποία καλείται να βγει κερδισμένη. Δυστυχώς οι εξελίξεις των προηγούμενων ημερών, οδήγησαν στη διοίκηση να μην πάρει εισιτήρια για ένα τόσο σημαντικό ματς και η ομάδα θα παίξει χωρίς τον κόσμο της.

Η Ομόνοια πάει ξυπόλυτη στ’ αγκάθια, αλλά αποφασισμένη να δώσει την μάχη και να βγει νικήτρια. Η προσπάθειά της φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη για πολλούς λόγους, όμως όπως σημειώσαμε και τις προηγούμενες μέρες, τέτοια ματς τα κερδίζει η ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο «φωνάζει» πως το θέλει περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές μετά την ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ πάνε με καλή ψυχολογία και πείσμα για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Ο Ιωακείμ προετοίμασε την ομάδα, δουλεύοντας πολύ στην τακτική αλλά και στην ψυχολογία. Ξέρει πως ο αντίπαλος, λόγω ποιότητας και βάθους στο ρόστερ του, θα επιδιώξει να βάλει πίεση στην Ομόνοια. Γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως. Θα πρέπει να κλείσουν όλοι οι χώροι που οδηγούν στην εστία μας, να υπάρχει σφικτή μεσοαμυντική γραμμή, να αποφευχθούν τα λάθη, ατομικά και ομαδικά και στην επίθεση με την ταχύτητα και την ικανότητα στο σκοράρισμα να κάνει τη ζημιά. Όσο δύσκολο κι αν είναι το ματς, είναι απλό πως επιβάλλεται να το διαχειριστεί η Ομόνοια, κάνοντας τα αυτονόητα. Σε συνδυασμό με το πάθος που αναμένουμε από τους ποδοσφαιριστές, η ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη.

Αρχειο