ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nα γυαλίζει το μάτι τους!

Τρείς ημέρες πριν τον μεγάλο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και η συζήτησ όλων περιστρέφεται στην ατυχία της ομάδας μας να χάσει τους δύο βασικούς της τερματοφύλακες.  Πλέον ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα κα να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να παρουσιαστεί πανέτοιμη για αυτό το μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι.

Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στην Ανόρθωση να γυαλίζει το μάτι τους. Να μπούν αποφασισμένοι για να φέρουν στην Λευκωσία το πολύτιμο διπλό, που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να είναι πιο άνετη στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Απέναντι μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως δεν είναι αχτύπητη. Την είδαμε εξάλλου και στο πρόσφατο φιλικό που δώσαμε μαζί της τον περασμένο Αύγουστο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να βρεί και να χτυπήσει τις αδυναμίες της, ενώ παράλληλα να περιορίσει τα δικά της λάθη που μπορεί να της στοιχίσουν.

Πάμε στο “Παπαδόπουλος” την ερχόμενη Κυριακή μια γροθιά, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Όσα εμπόδια κι αν εμφανίστηκαν, ή θα εμφανιστούν στον δρόμο μας, οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε.

Αρχειο