ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν να κλείσουν το θέμα πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Χριστοφή για επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2021 σειρά παίρνει τώρα ο Άγγλος επιθετικός Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Οι δυο πλευρές  (OMONOIA και ποδοσφαιριστήες) ήδη  έκαναν την πρώτη επαφή, ενώ μετά την επιστροφή του Ματ από τις διακοπές του καλοκαιριού αναμένεται η προσπάθεια να ενατικοποιηθεί.

Στόχος της διοίκησης της ομάδας μας είναι πριν την έναρξη της προετοιμασίας το όλο ζήτημα να είναι κλειστό αφού θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο χαρακτήρας αλλά και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του Άγγλου φορ άφησαν τους πάντες ικανοποιημένους την χρονιά που πέρασε και ο Ντάρμπισαϊρ επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο το ποιος πραγματικά είναι και πόση εκτελιστική δεινότητα έχει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι  ο φορ της ομάδας μας με τα 24 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας ενώ τερμάτισε και στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της φετινής χρονιάς κερδίζοντας το χρυσό παπαούτσι.

Ελπίζουμε το θέμα να έχει αίσιο τέλος και ο Ντάρμπισαϊαρ να φοράει το τριφύλλι στο στήθος για πολλά χρόνια ακόμα.

Αρχειο