ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nίκη ηρεμίας με σπουδαία εμφάνιση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο την ΑΕΛ με4-1 και πήρε μια σπουδαία νίκη που θα βοήθησει στην πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας στα πρώτα 45′ λεπτά του αγώνα παρουσιάστηκε ανεβασμένη και αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Ευτύχισε να σκοράρει δύο τέρματα με κεφαλιές (και τα δύο με τον Κλέϊτον) στο 14ο λεπτό και στο 37ο λεπτό ενώ έφτιαξε και δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ όμως ο Άγγλος φορ ήταν άστοχος.

Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα αφού η παρουσία του Κατελάρη στο κέντρο της άμυνας βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το μοναδικό αρνητικό στο  πρώτο ημίχρονο ήταν  ο τραυματισμός του Λουκά Βύντρα στο τελευταίο λεπτό. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια και την θέση του πήρε ο Νασιμέντο,

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης τριπλασίασε τα τέρματα της με κεφαλιά του Χριστοφή.

Μάλιστα η ομάδα μας δεν κατέβασε ρυθμούς και κατάφερε στο 57ο λεπτό να κάνει το 4-0 με το Νταρμπισαϊαρ και να σκοτώσει το παιχνίδι τελειωτικά.

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-1 με κεφαλιά του Σάσι ενώ η ομάδα μας μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αν ήταν πιο ψύχραιμη στις τελικές της προσπάθειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλή στον σημερινό αγώνα. Έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και παρά τα πολλά προβλήματα μπήκε στο γήπεδο και καθάρισε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σχετικά άνετα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα ήταν εξαιρετικοί όμως αξίζει μιας ιδιαίτερης αναφοράς ο Μάριος Δημητρίού ο οποίος ήταν κατα την άποψη μας ο κορυφαίος. Ένας ποδσοφαιριστής που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριος σαν πίστος στρατιώτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπήκε σήμερα στο γήπεδο και τα έκανε όλα. Βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα για την δύσκολη συνέχεια.

Πλέον η ομάδα μπορεί να νιώθει πιο ήρεμη από την σημερινή νίκη αλλά και την εμφάνιση της και να προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ ακόμα ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ όπου η νίκη είναι και πάλι μονόδρομος.

Αρχειο