ΑΠΟΨΕΙΣ

O εμφύλιος στην δεξιά και οι άσκοπες συζητήσεις μεταξύ μας !

Λίγο πολύ είναι γνωστά τα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα με την μεγάλη διαμάχη ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση όσον αφορά το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της ομάδας της Αμμοχώστου Φράνσις Ουζόχο.

Όπως εξελίσσεται το όλο ζήτημα μπορεί επιφανειακά να φαίνεται ως ένας  εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στην δεξιά, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Και αυτό μας το έχει διδάξει η μέχρι σήμερα ιστορία.

Αναστασιάδης και Αβέρωφ μπορεί τώρα να φαίνονται ότι  χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο αφού τρείς μήνες πριν τις Ευρωεκλογές βλέπουν την κατάσταση να εκτροχιάζεται, όμως είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα βρουν την άκρη να τους ικανοποιήσουν όλους! Θα καταλάβετε τι εννοούμε πιο κάτω!

Πάμε όμως λίγο στα δικά μας….Βλέπουμε φίλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ να κονταροχτυπιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  στο κατά πόσον θέλουν ή δεν θέλουν να κερδίσει την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα της Λεμεσού.

Ως γνωστόν αν δικαιωθεί ο Απόλλωνας, θα αφαιρεθούν από την Ανόρθωση 9 βαθμοί πράγμα που αυτομάτως θα σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα «κλειδώσει» θέση στην 1η εξάδα του πρωταθλήματος.

Λοιπόν για να μην κόπτεστε και ιδιαίτερα φίλοι συνΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρώτα και κύρια ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα ανάμεσα τις  δύο ομάδες της δεξιάς δεν έχει να κάνει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε που τους καίγεται καρφί.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτοί οι κύριοι (και αφορά όλες σχεδόν της ομάδες της δεξιάς) είναι «βουττημένοι» εδώ και χρόνια  μέσα στις ατασθαλίες, τα σκάνδαλα,  την βρωμιά και την δυσωδία. Έχουν μάθει όλοι αναξαιρέτως να πατούν επί πτωμάτων για να γίνεται η δουλειά τους. Αργά η γρήγορα  θα έμπλεκαν τα μπούτια τους και τα συμφέροντα τους θα έρχονταν σε σύγκρουση. Αυτή η ώρα έφτασε!

Δεύτερον όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης, στην Πινδάρου θα φροντίσουν να δώσουν ανταλλάγματα στην ομάδα που θα εμφανιστεί ως η χαμένη. Μπορεί αυτά τα ανταλλάγματα να είναι κάποιοι τίτλοι, κάποιες χορηγίες, κάποιες εύνοιες. Αυτοί ξέρουν καλύτερα!

Άρα εν κατακλείδι όποιες συζητήσεις κάνουμε τώρα μεταξύ μας είναι άτοπες και κυρίως άσκοπες. Ας δούμε πως δυναμώνουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ για να σταθεί και πάλι όρθια απέναντι σε όλη αυτή την βρωμιά, και ας αφήσουμε τα μεταξύ μας κονταροχτυπήματα στο περιθώριο. Δεν αξίζει τον κόπο!

Γιώργος Ανδρέου

Αρχειο