ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αγώνας της Κυριακής και οι… φευγάτοι

Με το που έμεινε η Ομόνοια εκτός Ευρώπης, με το τέλος του αγώνα με τον Αποέλ την περασμένη βδομάδα και την ήττα όπως αυτή ήλθε, γιατί έτσι αποφάσισε ο Βασιλάκης και η παρέα του, το βλέμμα όλων στράφηκε αποκλειστικά στον προγραμματισμό. Στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας αυτές της μέρες παίζει το κεφάλαιο μετεγγραφές, τεχνικός διευθυντής, οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα όμως, η ομάδα προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της σεζόν, που είναι την Κυριακή με την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι, χωρίς κίνητρο. Ωστόσο, η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να παρουσιαστεί στο γήπεδο και να κλείσει μια εφιαλτική σεζόν. Ο Ιωακείμ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς, με την ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου επιστρέφει την Κυριακή και από βδομάδας θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν. Οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν και αναλόγως η διοίκηση θα εισέλθει σε συζήτηση με κάποιους για τερματισμό του συμβολαίου τους. Θεωρείται σίγουρη η μη ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που λήγει το συβόλαιό τους, Κρέσιτς, Καρλίτος, Φλορέσκου, Ρουσιάς και Κωνσταντινίδης που είναι με την μορφή δανεισμού. Για τον τελευταίο ο Πάμπος εκφράστηκε θετικά, θα τον ήθελε στη νέα Ομόνοιας, όμως ο ΠΑΟΚ επιθυμεί επιστροφή του. Απ’ εκεί και πέρα «παίζουν» τα ονόματα των Βύντρα, Σοϊλέδη, Παντελιάδη και Κλέιτον, που έχουν συμβόλαιο, για να αποχωρήσουν αφού εξευρεθεί τρόπος τερματισμού της συνεργασίας τους. Από Δευτέρας θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα.

Αρχειο