ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αρούς είναι στους υποψήφιους

Χθεσινό δημοσίευμα στο Ισραήλ έκανε λόγο πως, η Ομόνοια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς, το όνομα του οποίου απασχολεί και το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης τις τελευταίες μέρες.

Είναι ξεκάθαρο πως, ο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή τον… πλάσαρε σε κάποιες ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται στα ονόματα των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση στην Ομόνοια.

Η προτεραιότητα φαίνεται να είναι ο Γάλλος Ρομάν Σαλάν, ωστόσο η περίπτωση του Αρούς φαίνεται να μην έχει αφήσει ασυγκίνητο τον Πάμπο Χριστοδούλου αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ανδρέα Μαυρή. Εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σαλάν ή κάποιου άλλου που είναι ψηλότερα στη λίστα, τότε ενδέχεται η Ομόνοια να στραφεί στον Ισραηλινό.

«Η Ομόνοια, η οποία στην περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση, είναι η δεύτερη ομάδα από την Κύπρο που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αριέλ Αρούς. Ήδη ο Ρόνι Λέβι άρχισε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος έμαθε πως η Ανόρθωση αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα είναι απλήρωτη εδώ και καιρό. Γι’ αυτό σκέφτεται να εγκαταλείψει την περίπτωση της Ανόρθωσης. Πάντως, ο ατζέντης του ψάχνει για προτάσεις από την Ελβετία και την Ελλάδα», ήταν η αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Αρχειο