ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπεργκ το ’πε, ας υλοποιηθεί

«Ως προπονητής καταλαβαίνω ότι δεν θα παίζουμε τέλεια σε όλα τα παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να παλεύουμε, να προσπαθούμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό. Αν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε μία καλή σεζόν…», είπε χαρακτηριστικά ο Χένινγκ Μπεργκ στις χθεσινές δηλώσεις του στο «OFC TV».

Ο προπονητής το είπε ξεκάθαρα, απομένει να υλοποιηθεί με την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδια, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Η Ομόνοια είναι και οφείλει να ανταποκρίνεται ως μεγάλη ομάδα. Ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και για να αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας, επιβάλλονται τα όσα είπε ο προπονητής.

Αυτό που είδαμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, είναι αυτό που λέει ο Μπεργκ και αυτό που ο κόσμος περιμένει σε κάθε παιχνίδι. Τρεξίματα, δύναμη, πάθος, ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η Ομόνοια, αυτό έχει στο DNA της. Με τέτοιες παρουσίες και στο μέλλον, μπορεί να ελπίζει σε νικηφόρα αποτελέσματα και υλοποίηση του στόχου της.

Το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ, θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Στην ομάδα υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που με την ποιότητα, την εμπειρία και γενικότερα τα στοιχεία που τους συνοδεύουν, που δίνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για μια πετυχημένη σεζόν. Ας το επιβεβαιώνουν σε κάθε παιχνίδι ότι, είναι οι καλύτεροι και θα πετύχουν, θα πετύχει η Ομόνοια!

Αρχειο