ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κρίστιανσεν θέλει Ματ!

Άρχισαν τα σενάρια. Η εξαιρετική πορεία του Ντάρμπισαϊρ στην περσινή σεζόν, τα 24 γκολ και η ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ήταν λογικό να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.
Άλλωστε, ο Ματ επιβεβαίωσε την αξία του και το όνομα που κουβαλούσε πριν έλθει στην Ομόνοια. Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις του αλλά και τον χαρακτήρα του.
Ο Κρίστιανσεν λιγουρευόταν τον Άγγλο όταν ήταν στον Αποέλ και τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, θέλει να τον πάρει στη Λίντς. Αυτό, εάν ισχύει, έχει να κάνει και με την Ομόνοια που διατηρεί τα δικαιώματα του Ματ αφού έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι, τον Ντάρμπισαϊρ τον ήθελε για λογαριασμό του Αποέλ ο Δανός τεχνικός, όμως του έδειξαν την πόρτα και τώρα θέλει να συνεργαστεί μαζί του στη Λίντς.
Εφόσον επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, η Ομόνοια εάν έχει την διάθεση να διαπραγματευτεί παραχώρησή του, θα πρέπει να βάλει στο ταμείο της ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πει το «ναι». Παρόλο που η παρουσία του Άγγλου στη νέα Ομόνοια κρίνεται απαραίτητη.

Αρχειο