ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοίβος Κωνσταντινίδης:”O κόσμος μένει μακριά από τα γήπεδα και οι ομάδες χρεοκοπούν”

Μέσω γραπτής δήλωσης και ενός  βίντεο το οποίο μας επισύναψε ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης , κάνει έκκληση στην πολιτεία να λάβει μέτρα πριν να είναι αργά όσον αφορά την βία στα γήπεδα:

Αναλυτικά:

«Σας επισυνάπτω βίντεο από τον πιο πάνω αγώνα που διεξήχθη ψές στο ΓΣΠ και σας ερωτώ αν πρέπει να έχουμε νεκρούς για να αποφασίσετε σαν πολιτεία, βουλή, ομοσπονδία και ομάδες να βγάλετε αυτούς που τα κάνουν έξω από τα γήπεδα. Υπάρχουν και άλλα πολλά, διάλεξα όμως το χειρότερο αλλά όχι το πιο σπάνιο.

Η ανοχή, η κάλυψη, η χρηματοδότηση, η στήριξη, η προστασία και η υπεράσπιση τών στοιχείων που τα προκαλούν, καθώς και το δούλεμα της κοινωνίας πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ο κόσμος δεν έρχεται στα γήπεδα εξαιτίας 200 τέτοιων στοιχείων από κάθε μεγάλη ομάδα, μερικοί αφελείς διερωτώνται γιατί, και μερικοί άλλοι κάνουν τους αφελείς και πως δεν καταλαβαίνουν γιατί.

Επιβάλλετε ποινές που επιβραβεύουν, κωλυσιεργείτε με τις νομοθεσίες, αδιαφορείτε για απαραίτητες τροποποιήσεις που χρειάζεται να γίνουν, και αργοκινείστε με την εφαρμογή των προνοιών του νόμου. Και ενώ τα χρόνια περνούν, οι κυβερνήσεις αλλάζουν (έχουν όμως την κοινή πολιτική του να μην έχουν πολιτική), τα κόμματα εξυπηρετούν τις ομάδες της σφαίρας επιρροής τους,  τα φαινόμενα αυτά πληθαίνουν και ξεφεύγουν, ο κόσμος μένει μακριά από τα γήπεδα και οι ομάδες χρεοκοπούν.

Στον ψεσινό τελικό κυπέλλου οι δύο ομάδες πήραν από 7.500 εισιτήρια μόνο και δεν μπόρεσαν να τα διαθέσουν! Επέστρεψαν 1.500. Από τις 13.500 που πούλησαν οι ομάδες, 400 δεν ήρθαν στο γήπεδο, ενώ αγόρασαν εισιτήριο.

Από τις 700 προσκλήσεις που έδωσε η Ομοσπονδία οι 300 δεν πάτησαν στο γήπεδο. Γιατί; Το πιο κάτω βίντεο σας λέει κάτι; Μπορείτε μετά από αυτό το βίντεο να συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα;».

Αρχειο