ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΛΑΟΣ δεν μπορεί να περιμένει!

Τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, θα γίνει η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας. Όπως ανακοινώθηκε, αυτή θα γίνει στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 18:30. Η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη, τις τελευταίες μέρες κυρίως επικρατεί ενθουσιασμός και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα γίνει πανικός! Εκατοντάδες φίλοι της Ομόνοιας θα παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν παλιούς και νέους, να τους στείλουν το μήνυμα πως, ο 12ος παίκτης τους πιστεύει και θα δώσει μάχες για να δει την ομάδα του και πάλι να πρωταγωνιστεί, να κάνει πρωταθλητισμό.

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται άλλες 2-3 μετεγγραφές, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό του «πράσινου λαού». Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς, όχι τις προπονήσεις αλλά τα επίσημα παιχνίδια. Αυτά αργούν αλλά θα φροντίσει μέσω των προπονήσεων, τη Δευτέρα στο «Ηλίας Πούλλος» και την επόμενη Κυριακή στις Πλάτρες αλλά και στα φιλικά ματς, να στείλει το μήνυμα. 

Οι προσδοκίες μεγάλες, αλλά προσγειωμένα και με αποφασιστικότητα θα πρέπει όλα να γίνονται με υπομονή και βήμα – βήμα. Όχι στα λάθη του παρελθόντος. Βλέπουμε μπροστά αλλά τα πάντα με μέτρο και θέληση για ένα καλύτερο αύριο.

Αρχειο