ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματ και η προοπτική με τα ποιοτικά εξτρέμ….

Είναι λογικό όταν η ομάδα δημιουργεί τόσες πολλές ευκαιρίες, όσες αυτές απέναντι στην Ανόρθωση το περασμένο Σάββατο, και  δεν σκοράρει ο κόσμος να ανησυχεί.

Δεν πρέπει όμως σε καμιά περίπτωση να ξεχνάμε  ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο πρώτος σκόρερ δύο συνεχόμενων σεζόν (2016-2017, 2017 – 2018). Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος προχθές δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού όμως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα απέναντι στην Δόξα. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος εδώ και ημέρες, και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Συμφωνούμε ότι στο ρόστερ πρέπει να υπάρχει ακόμα ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός, για να δώσει λύσεις εκεί που εμφανίζονται δυσκολίες, όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και αν ο Ματ ξεκινήσει καλά την σεζόν και ανέβει η ψυχολογία του, τότε μπορούμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν! <

Απέδειξε άλλωστε και με το παραπάνω,  ότι έχει το γκολ, και μάλιστα οσε μια περίοδο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να διαθέτει πολύ ποιοτικούς εξτρέμ που μπορούν να τον τροφοδοτούν με ευκολία. δικαιούμαστε να αισιοδοξούμε.

Φτάνει να είναι καλά στην υγεία του, να είναι γερός και δυνατός, και κυρίως αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος, μετά από μια κάκιστη σεζόν όπως η περσινή.

Αρχειο