ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πάμπος έχει τον τρόπο…

Τα ντέρμπι είναι η ειδικότητά του! Τίτλος που ταιριάζει στον προπονητή της Ομόνοιας, Πάμπο Χριστοδούλου. Το έδειξε με την ΑΕΛ, όταν πήρε το πρωτάθλημα, το επιβεβαίωσε και με την Ομόνοια στα τρία ντέρμπι που έδωσε έως τώρα. Κι αν δεν ήταν το λάθος του Φελτχούιζεν με την Ανόρθωση, η ομάδα μας θα μετρούσε το απόλυτο των βαθμών. Ακόμη κι έτσι όμως, η Ομόνοια είναι αήττητη στα ντέρμπι με συγκομιδή 7 βαθμών από τους 9 που διεκδίκησε.

Ο Πάμπος, λοιπόν, έχει τον τρόπο στα ντέρμπι. Πάει διαβασμένος, παρουσιάζεται μαεστρικά την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, προετοιμάζει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές και αυτοί ανταποκρίνονται. Αυτό αναμένουμε ότι θα γίνει και στο προσεχές ντέρμπι με τον Αποέλ, με την Ομόνοια να την κυνηγά ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατά από τις 6 Απριλίου 2013. 

Δεν πάει άλλο, το είπαμε πολλές φορές έως τώρα, πριν από αγώνες με τον «αιώνιο» αντίπαλο, όμως ποτέ δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε. Θα το πούμε και τώρα, με την ευχή ότι όντως αυτή τη φορά η Ομόνοια θα μπορέσει να βάλει ένα τέλος.

Η Ομόνοια, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Άρη και το τι ακολούθησε, μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Πληγώθηκε ο εγωισμός του προπονητή, των παικτών. Το γεγονός αυτό τους έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Τα απομένει; Αυτό το πείσμα να το βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το βράδυ της Παρασκευής. Να δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλό τους. 

Σε αυτά τα ματς μετρά και η τακτική αλλά πολύ περισσότερο η θέληση και η αποφασιστικότητα. Το πάθος για τη νίκη. Το τεχνικό τιμ προετοιμάζει την ομάδα σε όλους τους τομείς και προσδοκεί ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα, με τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Ο Πάμπος έχει τη συνταγή απομένει να τον δικαιώσουν οι επιλογές του και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θα ζητήσει. 

Αρχειο