ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πρόεδρος επιβάλλεται να βγει μπροστά!

Κρίσιμες και συνάμα επικίνδυνες οι στιγμές που περνάει το σωματείο μας. Μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ήρθαν τα πάνω κάτω, μια εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη.

Δεν θα σχολιάσουμε το τι έγινε ή τι έπρεπε να γίνει από καιρό τώρα αλλά θα καταπιαστούμε με το τι μέλλει γενέσθαι. Το ΔΣ και ο Πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την θητεία του καθώς μετά από πολύ καιρό συσπειρώθηκε ο κόσμος γύρω από το ΔΣ. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και λευκή επιταγή από τον κόσμο για οποιαδήποτε απόφαση που θα αφορούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το παρόν ΔΣ έχει τις δικές του ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ευθύνες δεν βαραίνουν ένα ή δύο άτομα αλλά ολόκληρο το ΔΣ. Εφόσον όμως έστω και τώρα την υστάτη πάρθηκε η δύσκολη αλλά και τολμηρή απόφαση για ξήλωμα του περιβόητου πρότζεκτ τότε πρέπει να γίνει σωστά και σε όλα τα επίπεδα.

Το ΔΣ καλώς ή κακώς δέχεται αρκετή πίεση που φτάνει στα όρια απειλής  πολλές φορές από τον κόσμο και αυτή η αντίδραση πρέπει να απορροφηθεί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβάλλεται να βγει μπροστά. Επιβάλλεται να ακούσει, αλλά να αποφασίσει με μοναδικό γνώμονα το αύριο της ομάδας και όχι με γνώμονα το να κλείσουν τα στόματα είτε με μπαλώματα είτε ικανοποιώντας την προσωπική ατζέντα του οποιουδήποτε. Επιβάλλεται να αξιολογήσει την λειτουργία του σωματείου σε όλες τις δομές και να γίνουν παντού οι τομές αναλαμβάνοντας κατ’ αρχήν ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί. 

Αρχειο