ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάντος και η διαφορά των €40.000

Τον Αντρέ Σάντος θέλει ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη θέση του κεντρικού μέσου, του ποδοσφαιριστή δηλαδή που είναι σε θέση να αγωνιστεί ως ανασταλτικός αλλά και λίγο πιο μπροστά. Ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα και μπορεί να οργανώσει παιχνίδι αλλά και να τρέξει, να σταματήσει επιθέσεις των αντιπάλων.

Λέγεται ότι, ο Αντρέ Σάντος είναι καλύτερος από τον Λούκας Σόουζα που είχε υπόψη του ο Πάμπος, όμως για τους γνωστούς λόγους δεν μπορούσε να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Πάντως, εάν κρίνουμε από το βιογραφικό του Σάντος, σίγουρα κρίνεται ως καλύτερος από τον Σόουζα.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε ομάδες με ψηλό επίπεδο όπως είναι η Λα Κορούνια και η Μετζ, ενώ έπαιξε και στην Τουρκία αλλά και στην Γκιμαράες. Ο τεχνικός της Ομόνοιας επιμένει να ασκεί πίεση στον Σάντος και τον εκπρόσωπό του, για να ρίξει τις απαιτήσεις του και να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η διαφορά που χωρίζει την Ομόνοια και τον Πορτογάλο ανέρχεται στις 40.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις του φθάνουν τις 200.000 ευρώ και η Ομόνοια του προσφέρει 160.000 ευρώ. Δεν είναι μικρή η διαφορά αλλά ούτε και μεγάλη, κι αν το θελήσουν και οι δυο πλευρές ίσως βρεθεί η λύση και δώσουν τα χέρια.

Ο Σάντος, όπως πληροφορούμαστε, προτάθηκε και σε άλλες κυπριακές ομάδες, όπως η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας. Μέχρι στιγμή τουλάχιστον η προσφορά της Ομόνοιας είναι η καλύτερη, όμως όχι τέτοια που να ικανοποιεί τον Πορτογάλο μέσο. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εάν δεν διαφοροποιηθεί κάτι, τότε ο Πάμπος θα στραφεί σε άλλες επιλογές.

Το ίδιο έκανε και μετά το «ναυάγιο» με τον Ρούι Πέδρο. Μια από τις εναλλακτικές λύσεις είναι και ο Λευκορώσος διεθνής, Σεργκέι Κρίβετς, όμως όχι και η μοναδική.

Αρχειο