ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τουρέ ίσως διευκολύνει τον Πάμπο

Από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν περισσότεροι από 15 ξένοι / κοινοτικοί, όσους δηλαδή δικαιούνται μια ομάδα να έχει στο ρόστερ της, ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να λάβει απόφαση για το ποιος θα αποχωρήσει. Ο Κάι δεν θα εγγραφεί, όμως το σωματείο θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα αφού ο ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος με το «καλημέρα». Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής, που θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. 

Τις τελευταίες μέρες «φωτογραφίζονται» οι Μπρέβελντ και Τουρέ. Ένας εκ των δύο αναμένεται να αποχωρήσει. Το ερώτημα, όμως, είναι ποιος; Ο πρώτος παρουσιαζόταν ως ο επικρατέστερος, παρόλο που κανείς από την Ομόνοια δεν τοποθετήθηκε ούτε ο ίδιος ο Πάμπος. Κι ας παρουσιάζεται αλλαγμένος προς το καλύτερος ο μέσος από το Σουρινάμ με ολλανδικό διαβατήριο. 

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες φέρουν ομάδες από την Ελλάδα να έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για απόκτηση του Μπλάτι Τουρέ. Ο 23χρονος μέσος διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια για άλλα δυο χρόνια και σε μια τέτοια περίπτωση ενδέχεται να έχει όφελος και το σωματείο. Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και προκύψει επίσημη πρόταση στο σωματείο, ίσως η εξέλιξη αυτή να διευκολύνει τον Πάμπο Χριστοδούλου. Οι επόμενες μέρες κρίνονται σημαντικές και αναλόγως ο Κύπριος τεχνικός θα λάβει την απόφασή του. Αυτή αναμένεται να προκύψει μετά και το φιλικό της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αρχειο