ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «11» κομάντος του Άκη με στόχο το διπλό υπερηφάνειας!

Χωρίς την στήριξη του κόσμου τους θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο Ιωακείμ προετοίμασε τους «11» κομάντος και αναμένει ότι θα δώσουν τη μάχη και θα βγουν νικητές. Έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ τους τόνωσε το ηθικό. Ακόμη, κι αυτοί που θα είναι στον πάγκο όταν κληθούν να αγωνιστούν παρουσιάζονται έτοιμοι για το καλύτερο.
Το 4-2-3-1 είναι το σχήμα στο οποίο θα στηριχθεί η Ομόνοια. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παναγή. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Δημητρίου έχει τον πρώτο λόγο, παρόλο που ο Κωνσταντινίδης είναι στην αποστολή. Ο Ελλαδίτης είναι έτοιμος, όμως λόγω της αποχής (6 βδομάδες) οι πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα είναι περιορισμένες. Στο κέντρο της άμυνας ο Κατελάρης είναι ο σίγουρος, ενώ την άλλη θέση θα καλύψει πιθανότατα ο Βύντρα. Ο Ελλαδίτης προπονήθηκε τις προηγούμενες δυο μέρες, αισθάνεται καλύτερα και παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος. Υποψήφιοι είναι και οι Φλορέσκου, Νασιμέντο. Αριστερά θα είναι ο Σοϊλέδης.

Στη μεσαία γραμμή, οι Τουρέ, Μαργκάσα θα έχουν ανασταλτικό ρόλο και πιο μπροστά θα κινείται ο Κλέιτον, ως επιτελικός.
Στην επίθεση, Χριστοφή και Ντέρμπισαϊρ είναι οι σίγουροι και «παίζεται» η θέση αριστερά, την οποία θα καλύψει ένας εκ των  Κύπρου και Αζίζ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Αρχειο