ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΜΟΝΟΙΑ – Οι διαδικασίες είναι διάφανες!, ανάρτηση του Νίκου Κωνσταντίνου με αιχμές.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου, ελεγκτής Νίκος Κωνσταντίνου έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ρίχνοντας τα βέλη του και καυστηριάζοντας τις αδιαφανείς διαδικασίες. Αφορμή η επίσκεψη Παπασταύρου στη Κύπρο και η συνέντευξη του ψες στο ΡΙΚ.

Παραθέτουμε το ποστ:

 

ΟΜΟΝΟΙΑ – Οι διαδικασίες είναι διάφανες!
—————————————
​Ο πρόεδρος του σωματείου, αντιπρόσωπος του κ. Παπασταύρου, καλεί Πογιατζή για συζητήσεις και εν τω μεταξύ υποδέχεται τον κ. Παπασταύρου ως ιδιοκτήτη, ο οποίος μιλά με παίχτες και τεχνικούς διευθυντές ως δήλωσε και στο ΡΙΚ, ως ιδιοκτήτης. Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του ιδιώτη επενδυτή και πρόεδρος της Ομόνοιας, προσκαλεί δημόσια την υποβολή και άλλων επενδυτικών προτάσεων μέχρι 16 Μαίου. Ανακοινώνει πριν τη λήξη της υποβολής προτάσεων, ότι όλα είναι έτοιμα να προχωρήσουν οι υπογραφές με τον επενδυτή που αντιπροσωπεύει (κ. Παπασταύρου), ο οποίος (κ. Παπασταύρου) παραδέχεται ότι η πρόταση Πογιατζή είναι η δική του συν 1 (δηλαδή καλύτερη).

Από την άλλη, ο κ. Πογιατζής, βιώνοντας τα πιο πάνω, δεν επιθυμεί ως φαίνεται να συναντηθεί με τον κ. Λώρη Κυριάκου, αφού δεν εκτελεί χρέη προέδρου του σωματείου αλλά χρέη αντιπροσώπου πρότασης και ιδιώτη επενδυτή. Θέτει ως προϋπόθεση τον καθορισμό σωστών διάφανων διαδικασιών, με ανεξάρτητες αξιολογήσεις των προτάσεων από τρίτους επαγγελματίες, για να προσέλθει στην Κύπρο για συζητήσεις. Αρνείται με τα πιο πάνω δεδομένα την πρόσκληση Λώρη Κυριάκου.

OMONOIA, υπόδειγμα “υπευθυνότητας”, “χρηστή διοίκησης” , “επαγγελματισμού” και τήρησης διάφανων, κρυστάλλινων διαδικασιών!

ΕΛΕΟΣ! Ελπίζω εκείνοι που κατάντησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ κουρέλλι, να μην μας την αφανήσουν…

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ

 

 

Αρχειο