ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «11» για τη νίκη – πρόκριση

Βάσει λογικής, παρόλο που με τον Κάρβερ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου με σχηματισμό 4-3-2-1. Ένα ορθολογιστικό σύστημα, που γεμίζει την μεσαία γραμμή, ένα νευραλγικό χώρο, πόσο μάλλον όταν απέναντί της θα έχει μια καλή και ποιοτική ομάδα.

Παράλληλα η επάνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ενδέχεται να θελήσει να εκπλήξει ο Άγγλος τεχνικός με τις επιλογές, παρόλο που σε τέτοιας σημασίας ματς δεν παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Χριστοφή και Παναγιώτου θα είναι στο αρχικό σχήμα, την ώρα που «παίζεται» η μια θέση στην μεσαία γραμμή, ίσως και στο κέντρο της άμυνας.

Ας δούμε όμως πως αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα ο Κάρβερ:
Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, παρόλο που και αυτός όπως και ο Παναγή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο πως η Ομόνοια «πονά» φέτος και στη συγκεκριμένη θέση.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Παναγιώτου και αριστερά ο Σοϊλέδης. Η μια θέση στο κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Βύντρα και η άλλη πιθανότατα από τον Νασιμέντο, παρόλο που τη θέση διεκδικεί και ο Καρλίτος.

Στην μεσαία γραμμή, Μαργκάσα και Κλέιτον είναι οι σίγουροι, ενώ «παίζεται» η τρίτη που αφορά στον δεύτερο ανασταλτικό μέσο.

Υπάρχουν επιλογές και όλα είναι πιθανά. Τουρέ, Κατελάρης και Μπρέβελντ είναι υποψήφιοι, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού ο Χριστοφή θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Σέρινταν το αριστερό και στην κορυφή θα κινείται ο Ντάρμπισαϊρ.

Αρχειο