ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι (ιδανικές) συνθήκες για μια πετυχημένη σεζόν

Η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου, ενός προπονητή με το έργο του να έχει «μιλήσει» αλλά και αποδεχτός από την πλειοψηφία του κόσμου της Ομόνοιας γι’ αυτό το λόγο, αποτέλεσε την αρχή. Ακολούθησε η επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Χριστοφή, τον οποίο γλυκοκοίταζαν κι άλλες ομάδες, ενώ μόλις χθες ήλθε και η επέκταση του συμβολαίου με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και ενός δεινού γκολτζή. 

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν, με ποδοσφαιριστές με πολύ καλό βιογραφικό, στέλνουν μήνυμα. 

Μια νότα αισιοδοξία ότι κάτι καλό δημιουργείται. Έχουν δημιουργηθεί οι ιδανικές συνθήκες για μια πετυχημένη σεζόν. Ή τέλος πάντων έγιναν τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Απομένει να «μιλήσει» το γήπεδο. Εκεί είναι που κρίνονται τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες, οι τίτλοι. Η Ομόνοια έχει στον πάγκο της έναν προπονητή νικητή, που ξέρει καλά τη δουλειά του και κέρδισε με την «πρώτη» την εκτίμηση του κόσμου. Πλέον, ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι ποδοσφαιριστές, καλούνται να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και στην πίστη που δείχνει στην ομάδα. Ο κόσμος επέστρεψε δυναμικά, αφού αντιλαμβάνεται πως η Ομόνοια βάσει των όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Όλοι μαζί, πλέον, σαν μια γροθιά θα πρέπει να γίνουμε ασπίδα και δόρυ για την ομάδα. Με κάθε τρόπο. Η Ομόνοια επιβάλλεται να μεγαλουργήσει και πάλι, να είναι η πραγματική Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Οι βάσεις μπαίνουν σταδιακά, απομένει να γίνει το βήμα. Το ρόστερ είναι καλό και ικανό να ανταποκριθεί στα «θέλω» του κόσμου, γι’ αυτό ας οριοθετηθεί ο ψηλότερος στόχος και ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο. Αυτό προστάζει το όνομα και η ιστορία της Ομόνοιας!

 

Αρχειο