ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κινήσεις «κλειδιά» για το άλμα

Ξέρει τι θέλει και που βαδίζει. Αυτό είναι το βέβαιο για τον Πάμπο Χριστοδούλου, όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο. Ποδοσφαιριστές ήδη προσεγγίστηκαν, με κάποιους υπάρχει και προφορική συμφωνία. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει η άνεση χρόνου ο προπονητής της Ομόνοιας δεν βιάζεται, παρόλο που για κάποιους παίκτες είναι σίγουρος και θα θελήσει άμεσα να τους εντάξει στο ρόστερ όπως έγινε με τον Καντέ. Γι’ αυτό με την έλευση του επόμενου μήνα, από την Πέμπτη δηλαδή, θα είναι σε θέση το σωματείο να ανακοινώσει μετεγγραφές.

Παράλληλα ο Πάμπος δείχνει αποφασιστικότητα να εντάξει στην ομάδα του παίκτες «κλειδιά», που θα κάνουν τη διαφορά. Τουλάχιστον ένα σε κάθε καίρια θέση. Στην επίθεση τον έχει και δεν είναι άλλος από τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Είναι και ο Χριστοφή που καλύπτει το δεξί άκρο της επίθεσης. Οπόταν, η προσοχή επικεντρώθηκε σ’ ένα τερματοφύλακα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, σ’ ένα τουλάχιστον στόπερ, ένα «κόφτη» που θα βγάζει μάτια και ένα «δεκάρι» που θα κάνει… όργια. Εφόσον υλοποιήσει αυτό το στόχο, τότε η Ομόνοια σε συνδυασμό με άλλους ποδοσφαιριστές που θα είναι μαχητές και με πολλές δυνάμεις, θα μπορεί να ελπίζει στο άλμα κορυφής.

Υπάρχει ο χρόνος γι’ αυτό και δεν τίθεται θέμα βιασύνης. Τα πρωταθλήματα μόλις ολοκληρώθηκαν, είναι ποδοσφαιριστές που κάνουν διάφορες σκέψεις και απομένει να γίνει σωστή προσέγγιση από πλευράς Ομόνοιας. Ο Πάμπος είναι… μάνα σ’ αυτό! Ξέρει να κερδίζει ποδοσφαιριστές, τόσο με τον τρόπο που θα τους πλησιάσει αλλά και με τη δουλειά του. Υπομονή, λοιπόν, και μέχρι το τέλος Ιουνίου η Ομόνοια θα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό της.

Αρχειο