ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μεταγραφές και η τενέκκα!

Καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες μία έντονη ανησυχία του κόσμου της ομάδας μας που έχει σχέση με την καθυστέρηση στην ανακοίνωση μεταγραφών. Η ανησυχία σχετίζεται με την αδυναμία του σωματείου να εξεύρει οικονομικούς πόρους και λύσεις στο πρόβλημα της ρευστότητας.

Το ζήτημα κατά τη γνώμη μας είναι απλό.

Την ευθύνη για την διοίκηση της ομάδας την έχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε καμία περίπτωση δεν άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει οικονομικό αδιέξοδο. Αντίθετα ο πρόεδρος της ομάδας δηλώσε επανειλημμένα ότι υπάρχουν λύσεις. Παραπέμπουμε σχετικά σε άρθρο μας την περασμένη Κυριακή για τη συνέντευξη του προέδρου στο Goal.com.cy. Εκεί επισημαίναμε ότι παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν αναφέρθηκε σε κάτι συγκεκριμένο εντούτοις είπε ότι βρίσκονται υπό επεξεργασία διάφορες λύσεις.

Αυτή είναι λοιπόν η επίσημη θέση την οποία οφείλουμε να δεχτούμε.

Το μήνυμα της διοίκησης είναι ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Συνεπώς οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες δεν έχουν θεση. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστωση χρόνου στον προπονητή να κάνει τις κινήσεις που πρέπει.

Αν από την άλλη,  δεν είναι έτσι τα πράγματα και όντως υπάρχει οικονομικό αδιέξοδο και πάλι είναι ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου να ενημερώσει τον κόσμο και να ζητήσει τη βοήθεια του όσο και εάν αυτό συνεπάγεται αυτοαναίρεση. Όσο η διοίκηση εκπέμπει το μήνυμα ότι όλα βαίνουν καλώς κανένας δεν πρόκειται να συγκινηθεί.  Θυμίζουμε ότι το 2012 η ενεργοποίηση του κόσμου έγινε όταν το Διοικητικό Συμβούλιο εξέπεμψε σήμα κινδύνου χρησιμοποιώντας την φράση “η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει SOS”. Αυτή ήταν η φράση κλειδί που ενεργοποίησε τις χιλιάδες Ομονοιάτες οι οποίοι όντως διέσωσαν το σωματείο τότε.

Επομένως αναμένουμε υπομονετικά δίδοντας πίστη στις διαβεβαιώσεις του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Αρχειο