ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι “Παμπικοί” και οι “Αντιπαμπικοί” στο Δ.Σ. και το σήριαλ που πρέπει να αποφευχθεί.

Ανησυχούμε με όλα αυτά που διαρρέουν τις τελευταίες μέρες για τις τάσεις που υπάρχουν στο Δ.Σ. του σωματείου μας αναφορικά με την προοπτική πρόσληψης του Πάμπου Χριστοδούλου ως προπονητή.

Μία μεγάλη πλειοψηφία ευνοεί την πρόσληψη ενώ μία μικρή μειοψηφία τάσσεται σφόδρα εναντίον. Διασταυρωμένες πληροφορίες μάλιστα φέρουν κάποια μέλη του Δ.Σ. να απειλούν με παραίτηση σε περίπτωση πρόσληψης του Πάμπου.

Ελπίζουμε να μην οδηγηθούμε σε νέο σήριαλ και εμφύλιο με αφορμή τη πρόσληψη προπονητή. Και ελπίζουμε επίσης να μην αρχίσουμε την υπόσκαψη του νέου προπονητή από την πρώτη μέρα, όποιος και να είναι αυτός.

Το προηγούμενο αλλά και το νυν Δ.Σ. βαρύνεται με τις αποτυχημένες επιλογές τεχνικού διευθυντή, προπονητή και τις συνέπειες τους. Συνεπώς έχει αυξημένη ευθύνη να συμπεριφερθεί αυτή τη φορά υπεύθυνα και σοβαρά.

Να μην θυμηθούμε τώρα την αλλαγή μοντέλου εν μία νυκτί, την προχειρότητα, την αδιαφανή διαδικασία πρόσληψης του Νταμπίζα, την επιμονή σε μία πορεία που ήταν φως φανάρι ότι δεν θα ήταν πετυχημένη και τα άλλα όσα έγιναν πέρσι.

 

Αρχειο