ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πέντε επιλογές – προτεραιότητα του Πάμπου

Οι πέντε κινήσεις από τις πολλές που θα κάνει ο Πάμπος Χριστοδούλου, θέλει να είναι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα, θα κάνουν την διαφορά. Γι’ αυτό και επιμένει σε περιπτώσεις που από την αρχή έθεσε ως προτεραιότητα.

Ποιοι είναι αυτοί; Ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και με την παρουσία του όταν χρειαστεί θα δίνει βαθμούς στην ομάδα. Θα γεμίζει την εστία και θα καθοδηγεί την άμυνά του. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Ολλανδού Πιτ Φετλτχούιζεν, ωστόσο για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Κεντρικό αμυντικό, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, στη δύναμη και γρήγορος. Αυτός φαίνεται να είναι ο Κάι, παρόλο που θα κινηθεί και για άλλον ένα.

Ανασταλτικό μέσο που θα… δαγκώνει. Τον θέλει ψηλό, δυνατό και με πολλές αντοχές. Είναι μια θέση στην οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Επιτελικό μέσο που θα είναι… μαέστρος. Καλό κράτημα της μπάλας, ηγετική φυσιογνωμία, καλά τρεξίματα και να σκοράρει. Αυτός είναι ο Ρούι Πέδρο, στον οποίο πιστεύει πολύ ο Πάμπος. Καταβάλλεται προσπάθεια να του αποσπάσει η Ομόνοια την υπογραφή του.

Τέλος, αριστερό εξτρέμ που θα τρέχει πολύ, θα διεισδύει και θα σκοράρει. Κάτι σαν τον Χριστοφή, τον οποίο θα έχει από την δεξιά πλευρά. Εφόσον πετύχει σ’ αυτή την επιλογή, τότε η Ομόνοια θα έχει επίθεση… φωτιά. Την ώρα που θα πάρει άλλον ένα επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Ντάρμπισαϊρ, δηλαδή γρήγορο που θα μπορεί να βγει και μακριά από την περιοχή αλλά να είναι σε θέση να καλύψει θέση και σ’ ένα από τα άκρα της επίθεσης.

Αρχειο