ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία συγκεκριμένη πρόταση για το οικονομικό. Αναμένουμε τις προτάσεις.

Χωρίς αμφιβολία το οικονομικό είναι το κύριο πρόβλημα που απασχολεί το σωματείο μας αυτή τη στιγμή. 

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δημιουργεί μία”τρύπα” κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

[Διαβάστε άρθρο μας για το θέμα στις 23/04/2017]

Ο πρόεδρος του σωματείου σε τοποθέτηση του κατά τη παρουσίαση του Πάμπου Χριστοδούλου είχε πει ότι υπάρχει Plan B για κάλυψη του κενού.

Στην σημερινή του συνέντευξη στο Κώστα Καλλή του Goal για αυτό το θέμα ανέφερε τα ακόλουθα:

“Βρήκατε τους πόρους για να καλύψετε τα διαφυγόντα κέρδη από τη μη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη; Ποιοι είναι αυτοί οι πόροι;

Επεξεργαζόμαστε διάφορα ανταποδοτικά σχέδια για να εισρεύσει χρήμα στο σωματείο. Είτε μέσα από ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, είτε μέσα από κάποια άλλα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα. Επί της ευκαιρίας, να υπενθυμίσω την έναρξη λειτουργίας του “ΟΜΟΝΟΙΑ Premium”. Πρόκειται για μια καινοτόμο ενέργεια, τεχνολογικά ανεπτυγμένη και σε ψηλά επίπεδα όσο αφορά την ποιότητά της. Προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, λαμβάνοντας αποκλειστικά πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο μας.”

Η αναφορά σε “ανταποδοτικά σχέδια” είναι γενική και δεν έγινε αντιληπτό σε τι αναφέρεται ο πρόεδρος.

Μίλησε ακόμα για “ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας” χωρίς να τις καθορίζει καθώς και “μέσα από κάποια άλλα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα”.

Επομένως αναμένουμε να δούμε συγκεκριμένες προτάσεις το επόμενο διάστημα για αυτό το μείζον θέμα και τι προτίθεται να πράξει η διοίκηση.  Πρόκειται για τεράστιο ζήτημα και δύσκολο θέμα και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

 

 

Αρχειο