ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν μετά το ντέρμπι του Σαββάτου!

Μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι! Μια εβδομάδα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες και ένας αγώνας πολύ διαφορετικός από άλλους.

Γιατί κακά τα ψέματα σε όποια κατάσταση και είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε όποια κατάσταση και να είναι οι απέναντι, δεν παύει να είναι ένα «αιώνιο» ντέρμπι στο οποίο δεν διακυβεύονται μόνο τρεις βαθμοί αλλά 69 χρόνια ιστορίας.

Δεν θα ασχοληθoύμε με τα του Αποέλ. Στο δικό μα στρατόπεδο πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας γιατί εδώ είναι η ουσία για μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε και περνά πολλές φουρτούνες το τελευταίο διάστημα. Η προχθεσινή εμφάνιση και νίκη όμως απέναντι στην ΑΕΛ έδειξε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ  όταν μπει στο γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να δει στα μάτια τον όποιοδηποτε αντίπαλο.

Φτάνει να το πιστέψουμε πρώτα και κύρια εμείς οι ίδιοι και να μεταφέρουμε την δική μας δίψα και θέληση στους ποδοσφαιριστές μας.

Ας παραμερίσουμε τις όποιες «διαφορές» μας  τουλάχιστον για κάποιες μέρες και ας επικεντρωθούμε στο ντέρμπι του Σαββάτου.  Ενδεχόμενη νίκη θα μας δώσει πίσω λίγη από την χαμένη μας αυτοπεποίθηση και μαγκιά ως ομάδα και τα οφέλη θα είναι πολλά.

Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν μετά το Σάββατο!

Αρχειο