ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΛΟΜΠΙΑΝΙΤΖΕ: «Σημαντικό για τον Σύλλογο να βγούμε στην Ευρώπη» (video)

Με την τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Ούτσα Λομπιανίτζε έδειξε τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζουν τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Σύλλογο να κερδίσουμε έξοδο στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως σε αυτήν την τελική ευθεία της σεζόν, όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητά τους και χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Ο Ούτσα Λομπιανίτζε σημείωσε πως είναι σημαντικός ο αγώνας με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ακόμη κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να μείνει δίπλα στην ομάδα στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει, είτε εντός είτε εκτός έδρας, όπως ακριβώς κάνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τόνισε ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να φέρουν στην ομάδα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επίσης, ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός επεσήμανε πως, ανάλογα με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν σημαντικό για την ομάδα μας που δεν έχασε, ενώ προηγουμένως είχε σημειώσει πως ανέμεναν ότι ο αγώνας θα είχε αυτόν τον βαθμό δυσκολίας.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ούτσα Λομπιανίτζε, συνοδευόμενο από πλάνα από την παρακάμερα, στα οποία περιλαμβάνεται και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας U21.

Αρχειο