ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει σε σίγουρη λύση

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται, με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη να κινούνται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Επιδιώκουν να δώσουν τα χέρια με προπονητή γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας, που σημαίνει ξέρουν καλά την κατάσταση και στην Ομόνοια. Δεν θα αργήσει η συμφωνία, παρόλο που κάποιες περιπτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες ή χρειάζεται να περιμένουν λίγο για να ξεκαθαρίσουν κάποια δικά τους ζητήματα οι υποψήφιοι προπονητές.

Η επιλογή του προπονητή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Επιβάλλεται να είναι προσωπικότητα, να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και να περάσει στην ομάδα νοοτροπία νικητή. Η Ομόνοια θα εισέλθει σε μια σημαντική σεζόν και δεν μπορεί να προβεί σε επιλογές ρίσκου. Όσο το δυνατό οι επιλογές θα πρέπει να είναι γνώριμες, να προσαρμοστούν με την «πρώτη» και να προσφέρουν με το «καλημέρα».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας «παίζει» ως υποψήφιοι προπονητές που δούλεψαν στην Κύπρο. Εκεί εστιάζεται η προσοχή, χωρίς να σημαίνει απόλυτα ότι στο τέλος θα είναι ένας απ’ αυτούς. Ίσως να προκύψει προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, που να έκανε πρωταθλητισμό εκεί που δούλεψε προηγουμένως και να πείσει ότι είναι ικανός να οδηγήσει την Ομόνοια.

Αρχειο