ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσίασαν αιματολογικές εξετάσεις άλλου παίκτη! Η διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο δεν έχει οροφή…

Γνωρίζαμε και ζούσαμε τη βρωμιά και δυσωδία αυτού που ονομάζουμε κυπριακό ποδόσφαιρο όμως νομίζαμε ότι αυτό αφορούσε διατεταγμένες διαιτησίες και στημένους αγώνες για σκοπούς στοιχήματος. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι αυτό θα αφορούσε και παραποίηση δελτίων υγείας και τις αιματολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – που επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα – το δελτίο υγείας του Ουζόχο εξασφαλίστηκε αφού παρουσιάστηκαν αιματολογικά δεδομένα ποδοσφαιριστή δεύτερης κατηγορίας , πριν ο ποδοσφαιριστής έρθει Κύπρο.

Κάτι τέτοιο είναι εξωφρενικό και δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι πλέον δεν υπάρχουν όρια. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και δεν έχει αναστολές για τίποτε. 

Από ότι φαίνεται, ενώ στη αρχή το θέμα πήγε να κουκουλωθεί…

Αρχικά είχε γίνει προσπάθεια να «ελεχθεί» η υπόθεση  και μάλιστα υπήρξαν και παρεμβάσεις από υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα προς τον Απόλλωνα να κάνει πίσω.

Στη συνέχεια όμως μετά την κατάθεση του Ουζόχο στην αστυνομία άλλαξαν τα πράγματα, αφού ο άνθρωπος φαίνεται δεν είχε ιδέα για το τί έγινε… Μετά την κατάθεση του οι αρχές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσουν παρακάτω τις έρευνες.

Ακόμα μία μαχαιριά λοιπόν στο σώμα του κυπριακού ποδοσφαίρου το οποίο έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας προ πολλού.

Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τη Πολιτεία η οποία διαχρονικά φάνηκε ανίκανη να παρέμβει και να  εξυγιάνει τη κατάσταση .

Σε δεύτερο επίπεδο ευθύνη έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο που σιωπούν και παρακολουθούν όλα αυτά , και φωνάζουν μόνο όταν τους συμφέρει. Σε αυτό περιλαμβάνουμε και το σωματείο μας που ως ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου έπρεπε να είχε φωνή και παρέμβαση σε αυτά τα θέματα.

Αρχειο