ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kλεάνθης:”Περίπολο της αστυνομίας στο σπίτι μου”

“Δεχθήκαμε απειλές σε σημείο που αποφασίστηκε ότι έπρεπε να υπάρξει περίπολος στο σπίτι μου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, έπειτα από σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της Βουλής, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της κάρτας φιλάθλου.

“Περάσαμε δύσκολα και συνεχίζουμε να περνούμε. Δεχθήκαμε απειλές σε σημείο που αποφασίστηκε ότι έπρεπε να υπάρξει περίπολος στο σπίτι μου” είπε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως “αυτό δεν με πτοεί ούτε εμένα ούτε τους συνεργάτες μου”.

Πρόσθεσε πως “μπορεί σήμερα να έχουμε αντιδράσεις που είναι σεβαστές και αποδεκτές. Είμαι όμως σίγουρος ότι εάν αντέξουν και τα σωματεία και η πολιτεία στη διατήρηση και βελτίωση του μέτρου τότε θα είμαστε πρότυπο για άλλες χώρες και θα μας ακολουθήσουν”.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία πως “δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα που σχετίζονται με τη βία στα γήπεδα”.

Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου, ο κ. Νικολάου είπε πως “τα σωματεία σήμερα παρουσιάστηκαν με διαφορετική θέση από εκείνη στην οποία είχαμε καταλήξει κατά τη σύσκεψη στο Υπουργείο”.

Ανέφερε πως ο ίδιος επανέλαβε την ετοιμότητα της κυβέρνησης να συζητήσει την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου “όπως αυτή την είχαμε προτείνει με το αρχικό νομοσχέδιο που καταθέσαμε το 2014”.

ΠΗΓΗ: kerkida.net

Αρχειο