ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιρικό θράσος από τον Ανδρόνικο

Χθες πέραν από τους τρείς βαθμούς νίκης, την καλή ψυχολογία, το κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε κι έναν ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον νεαρό Ανδρόνικο Κακουλλή τον  οποίο μπορεί να τον είδαμε ξανά αγωνιζόμενο με την φανέλα της ομάδας μας, όμως χθες έπαιξε για πρώτη φορά στην φυσική του θέση, στην κορυφή της επίθεσης.

Μπορεί να αγωνίστηκε για ένα περίπου 10λέπτο, όμως πίεσε ψηλά τον Εθνικό και κράτησε μπάλα δίνοντας ανάσες στους συμποδοσφαιριστές του. Μάλιστα σε αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να γίνει επικίνδυνος στην άμυνα του Εθνικού, όταν σε μια φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πέρασε με ευκολία όποιον βρήκε απέναντι  του, κι έστρωσε την μπάλα στον Βίτορ ο οποίος έκανε ένα σούτ το οποίο πέρασε μόλις πάνω από την εστία του Μπογκαντίνοφ.

Ο μικρός έδειξε πως έχει το ποδοσφαιρικό θράσος που απαιτείται για να παίξεις ποδόσφαιρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον του ανήκει. Επιβάλλεται βέβαια να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, και να αρπάζει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Αρχειο