ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα φέτος.

Προμηνύεται δύσκολη χρονιά σε ότι αφορά τη διαιτησία.

Η ολική επαναφορά του Ολλανδού Ρεικβαρτ χωρίς να ερευνηθούν οι καταγγελίες για διαφθορά που έγιναν εναντίον του, συνιστά άκρως αρνητική εξέλιξη.

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να προβλέψουμε το πως θα κινηθεί ο Ρέι και ποια συμφέροντα θα εξυπηρετήσει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ – πολύ σωστά – τάχθηκε κατά της επαναπρόσληψης του και εξέδωσε και ανακοίνωση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προειδοποίηση – καμπανάκι προς τα άλλα σωματεία.

Ένα σωματείο από μόνο του δεν μπορεί να κάνει πολλά σε επίπεδο ΚΟΠ. Είναι τόση η διαφθορά και τα οικονομικό-πολιτικά συμφέροντα που είναι αδύνατο να ξεριζώσεις το κακό από τη ρίζα του.

Χρειάζονται συμμαχίες με άλλα μεγάλα σωματεία, χωρίς αυτό να είναι εύκολο διότι μπαίνουμε και σε προεκλογική χρονιά…. Και ας μην πουν κάποιοι ότι μπλέκουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο διότι είναι ήδη μπλεγμένα.

Η πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου έχει ήδη θορυβήσει τους άσπονδους φίλους μας για ευνόητους λόγους. Η συνεχής ενόχληση του προπονητή τόσο για να αναλάβει τη ΚΟΠ (πριν έρθει ο Μπεν Σιμόν) αλλά και παρενόχληση μεταγραφικών στόχων του, δεν έγινε τυχαία.

Η διαιτησία λοιπόν, θα είναι το όχημα που θα χρησιμοποιήσουν για να μας εκτροχιάσουν από τη πορεία και τους φετινούς στόχους.

Συνεπώς χρειάζεται προσοχή και ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα φέτος. Έγκαιρα.

Αρχειο