ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς Ομάδα Προγραμματισμού: Αλλάξτε το!

Άλλη μια σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της, δεν θα έχει happy end για την Ομόνοια. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τραγικό, για ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ομόνοια. Κι όλα αυτά, σε μια σεζόν που άρχισε με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, μετά την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία.

Τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, η πίεση χρόνου αλλά και απειρίας, έφεραν την Ομόνοια εδώ που βρίσκεται σήμερα. Στην έκτη θέση της βαθμολογίας, 22 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 12 από την 4η θέση η ποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη. Ένδεκα ήττες σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, μόλις 30 γκολ ενεργητικό και γενικά τραγικά στατιστικά.

Αυτό, πλέον, που έχει σημασία και επιβάλλεται να γίνει, είναι η Ομόνοια να κάνει τις απαραίτητες, σωστές κινήσεις, ώστε να βρεθεί επιτέλους στο σωστό δρόμο. Η Ομάδα Προγραμματισμού σε συνεργασία με την διοίκηση, έχει τον λόγο. Επιβεβλημένες οι ποιοτικές μετεγγραφές το καλοκαίρι. Η Ομόνοια πρέπει να αλλάξει επίπεδο και την αλλαγή μπορεί να την κάνουν οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του προγραμματισμού. Αλλάξτε το!

Πόσες μετεγγραφές θα γίνουν και τις θέσεις, είναι άποψη της Ομάδας Προγραμματισμού. Το σημαντικότερο, όμως, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έλθουν να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Να είναι Α’ ποιότητας και ικανοί να σηκώσουν τη βαριά φανέλα της Ομόνοιας. Να αποδείξουν στο γήπεδο πως, είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες, σε πρωταγωνιστική πορεία. Φτάνει πια σε επιλογές της σειράς. Ο Άνχελ Γκόμεθ δεν είχε καταλάβει που ήλθε, γι’ αυτό και απέτυχε. Οι Λάρκου, Ταραπουλούζης, Αναστασίου και Σκέντζος, που αποτελούν την Ομάδα Προγραμματισμού, ξέρουν που είναι, τι εστί Ομόνοια και τι επιβάλλεται να γίνει για να πετύχει. Κάντε το κύριοι, το απαιτεί ο κόσμο της ομάδας, η Ιστορία του Συλλόγου. Η Ομόνοια πρέπει να είναι στην κορυφή και όχι να ψυχομαχεί να βρεθεί στην εξάδα. Τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων. Τώρα είναι η ώρα της αλλαγής.

Αρχειο