ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα η Δόξα, μετά ο «αιώνιος»

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Άρη, γίνεται λόγος για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Και το καλό το έκανε αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ο Ιβάιλο Πέτεφ. Προέχει μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη, το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Δόξα για τη φάση των «16» και μετά θα πρέπει όλοι στην Ομόνοια να σκεφτούν τον Αποέλ.

«Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες για το παιχνίδι της Τετάρτης», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτεφ. Απόλυτα ορθό αφού βλέπεις πρώτα το αμέσως επόμενο παιχνίδι και όχι το μεθεπόμενο, όσο σημαντικό κι αν είναι. Άλλωστε, σπουδαίας σημασίας είναι και αυτό με τη Δόξα, στο οποίο η Ομόνοια θα θελήσει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το σημαντικότερο για την Ομόνοια είναι ότι, βγάζει σοβαρότητα, είναι πειθαρχημένη και αποφασιστική στον αγωνιστικό χώρο. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που το φωνάζουν οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πέτεφ τους κέρδισε και αυτοί του το ανταμείβουν. Από το γεγονός αυτό βγαίνει κερδισμένη η ομάδα, που έχει κερδίσει ξανά τον κόσμο της. Πλέον, αναμένεται πιο δυναμική παρουσία των οπαδών στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Θα είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται περίπου τους τελευταίους δυο μήνες.

Αρχειο