ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση στον Φρέντμπεργκ

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ είναι απ’ ότι φαίνεται ο εκλεκτός της διοίκησης για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Goal», στον Δανό έχει γίνει ήδη πρόταση και στην Ομόνοια αναμένουν την απάντησή του.

Όπως αναφέρεται, ο Δανός τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας, αξιολογεί την πρόταση που έχει στα χέρια του και σύντομα θα απαντήσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Θα πρέπει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα, αφού εκτός απροόπτου θα διατηρήσει και τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ακαδημία. Θα έχει δηλαδή διπλό ρόλο και θα πρέπει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Στην πρόταση της διοίκησης περιλαμβάνεται ένα περίγραμμα με αρκετά σημεία όσον αφορά στα καθήκοντά του. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έχει τις αρμοδιότητες και εξουσίες που είχε ο Νταμπίζας. Ενήμερος είναι και ο Πάμπος Χριστοδούλου, με τον Κύπριο τεχνικό να μην έχει πρόβλημα να συνεργαστεί όποιος κι αν είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Εξελίξεις, λοιπόν, αναμένονται άμεσα στο κεφάλαιο «τεχνικός διευθυντής». Εάν ο Φρέντμπεργκ είναι αρνητικός, τότε η διοίκηση θα πρέπει να στραφεί σε άλλη περίπτωση έχοντας υπόψη της κάποιες επιλογές αφού αξιολογήθηκαν υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση.

Όσο πιο σύντομα κλείσει το θέμα αυτό τόσο το καλύτερο, ώστε να δοθεί έμφαση στην περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Χριστοφή. Με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιτευχθεί συμφωνία, παρόλο που τον διεθνή άσο πολιορκούν κι άλλες ομάδες.

Αρχειο